4 comments

Aceasta smartband iti transforma degetele in telefon

by on 19/09/2016
 

Kickstarter este de departe una dintre acele platforme care au dat aripi anumitor proiecte. Sgnl este unul dintre aceste proiecte si pare sa vina cu niste idei destul de futuriste, Sgnl lasand utilizatorul sa efectueze apeluri folosindu-si degetele pe post de receptor.

Un element interesant este faptul ca Sgnl nu are un difuzor incorporat, semnalul sonor fiind captat direct din interiorul urechii de unde sunt interpretate variatiile trimise prin mana ta la dispozitiv, acesta redand informatia la celalat capat. Ceea ce exista in schimb pe dispozitiv este un microfon.smartband

Acest startup numit Innomdle Lab se pare ca isi are ceva legaturi cu Samsung, dar proiectul cere doar 50.000 de dolari pentru a putea realiza acest dispozitiv, Sgnl avand un pret de raft de 139 de dolari.

https://youtu.be/40LfELeoAIw

Sgnl se pare ca nu este doar o casca glorificata pe bluetooth, putand sa fie puratata si ca un ceas, aratand ora in format analog sau digital, ba chiar dubland si ca un smartwatch.  Inventia nu este rea, ba chiar are ceva potential, pe de alta parte cumparatorii vor arata usor dubios cu degetele in urechi vorbind singuri, asta daca gadget-ul nu ajunge main-stream, caz in care o sa fie doar o problema de ce culoare are Sgnl si ce cristale si materiale pretioase se pot atasa pe ea.

 

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response