44 comments

Acer are un laptop cu ecran curbat, Predator 21 X

by on 01/09/2016
 

Ecranele curbate devin din ce în ce mai populare, în special când este vorba de monitoare cu diagonală foarte mare. Dar ar funcționa pe un laptop? Acer vrea să răspundă la această întrebare cu Predator 21 X.

Acest laptop de gaming are un ecran de 21 ed inch, cu o rezoluție de 2560×1080 și suport pentru Nvidia G-Sync. Este destul de consistent ca mărime, având incorporată o tastatură mecanică iluminată, un procesor i7 din cea mai nouă generație și nu una, ci două, plăci video GeForce GTX 1080.

Laptop-ul mai are integrat un sistem audio 4.2 și funcția de urmărire a ochilor Tobii Eye Tracking, care ar permite un control mai bun asupra jocurilor care suportă această funcție.

Exact cât de practic este un ecran curbat pentru ceva ce nu are o diagonală măcar de 24 de inch este cam discutabil, Acer susținând că oferă o experiență imersivă superioară față de un laptop normal. Nu a fost dezvăluit un preț pentru această fiară, sau câte minute ar putea să țină bateria sa în timpul utilizării, având în vedere că include două plăci video și un ecran destul de mare pentru un laptop.

[Engadget]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response