Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Aerosmith a castigat mai mult din Guitar Hero decat din…muzica!

/
/
/
/
image

Faptul ca Aerosmith a castigat mai mult din Guitar Hero decat din industria muzicala suna usor ciudat! Mai ales ca vorbim despre o trupa rock cu traditie, supercunoscuta, cu milioane de fani in intreaga lume. Cum sa castige mai mult din jocuri decat din muzica…este absurd! Ei bine… cifrele sunt cifre! 

Vrei sa ajungi un titan in industria muzicala prin lansarea unui album de succes? Dream On. Un articol mai vechi al celor de la  PC Magazine a reaparut in aceasta saptamana pentru a ne reaminti ca industria muzicala s-a schimbat dramatic in ultimul deceniu. Potrivit sefului Activision Bobby Kotick in 2008, GuitarHero: Aerosmith a generat mai multe venituri pentru trupa decat orice album Aerosmith vandut vreodata. Jocul in cauza a vandut mai mult de…patru milioane de exemplare, mai mult decat majoritatea vanzarilor de albume de pe piata muzicala. Un fapt uimitor, dar sa nu fiti surprinsi: trupe extrem de cunoscute au utilizat dintotdeauna puterea brand-ului lor pentru a vinde figurine si tricouri in aceeasi masura in care au vandut si produsul de baza: muzica. Totusi, este o buna situatie de a evidentia inca odata paradigma actuala: cine esti este fi mai important decat ceea ce faci!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar