Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Al treilea patch Assassin’s Creed Unity!

/
/
/
/
image

După ce Ubisoft a emis un al doilea patch pentru Assassins Creed Unity la sfârșitul săptămânii trecute  de la care este de așteptat să rezolve mai multe dintre problemele sale tehnice, al treilea patch Assassin’s Creed Unity va fi „cu aplicabilitate mai mare”, în comparație cu ultimele două, considerate a fi doar patch-uri pentru bug-uri. „Bug-uri care includ faptul ca Arno ramane blocat pe anumite zone de pe harta”, și probleme cu intrarea si iesirea de sub acoperire.

AI și crowd behavior vor si ele probleme luate in calcul in actualizarea care vine, precum și matchmaking-ul co-op multiplayer dar si problemele de conectivitate. Ubisoft se așteaptă să rezolve situațiile în care jocul se blochează pentru unii jucatori, lipsesc elementele de meniu și erori HUD de tip pop-up, precum și o parte dintre probleme de performanță ale jocului, cum ar fi framerate drops. În timp ce Ubisoft a declarat că patch-ul va „imbunatati in mod dramatic ” experiența jocului Unity, au mai spus si că „acest patch viitor… NU va rezolva toate problemele”!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar