1 comment

Apple va produce propriile ecrane OLED în curând

by on 25/07/2017
 

În acest moment, un număr mare din producătorii de telefoane mobile de calitate depind de Samsung pentru ecranele lor. Da, până și acele Retina Displays marca Apple sunt făcute de Samsung. Dar asta se va schimba, poate chiar de anul viitor.

Apple se află acum în proprietatea echipamentului necesar pentru producția de ecrane. Compania a cumpărat o serie de utilaje industriale de la Sunic Systems, din Coreea de Sud, ce îi permit dezvoltarea propriei tehnologii OLED, intenția fiind cea de a crea o linie de producție pentru ecrane în Taiwan.

Din moment ce dezvoltarea abia acum începe, probabil va dura ceva timp pentru ca procesul să fie suficient de matur încât rezultatul final să fie la standardele companiei. Așa că nu ar trebui să vă așteptați să vedeți ca iPhone 8-ul de anul acesta să se folosească de ecrane OLED făcute de Apple. Considerând volumul necesar, sunt șanse ca modelele de anul viitor nu să fie echipate în totalitate cu tehnologie proprie, o parte folosind în continuare tehnologie Samsung. Dar din 2019 fiecare iPhone ar trebui să aibă un ecran OLED făcut de către Apple. Probabil se vor folosi și de propriul GPU, din moment ce soluția de la Imagination Technologies a fost abandonată.

[GSM Arena]

comments
 
Leave a reply »

 
 • George Calistru
  25/07/2017 at 09:28

  Salut, unacomn. Nu cred asa ceva. Apple nu are tehnologia necesara si licenta.
  Dar asa ca marketing, va pune un autocolant cu marul pe spatele ecranului si pe fisa tehnica ca sa
  pretinda ca ecranul e al lor.

  Răspunde

Leave a Response