1 comment

Assassin’s Creed ar putea sări peste 2017

by on 30/09/2016
 

Ubisoft a confirmat pe la începutul anului că nu va lansa un joc Assassin’s Creed nou anul acesta, iar acum vine vestea că seria ar putea sări și peste anul 2017.

Conform declarației lui Tommy Francois, vice-președinte la Ubisoft, compania încearcă în acest moment să se muleze unei noi filozofii de producție a jocurilor. Proiectele trebuiesc să fie în stadiul alpha cu un an înainte de lansare, și dacă asta nu se întâmplă atunci există o șansă bună să nu vedem un joc Assassin’s Creed sau Far Cry în 2017.

Anul de alpha pe care dezvoltatorii îl au la dispoziție este folosit la rafinare, testare, schimbare și înlocuirea sistemelor care nu funcționează. Asta va permite studiourilor de la Ubisoft să creeze jocuri mai bune și care se îndepărtează de rețeta open-world standard de care compania face abuz în ultimii ani. Cine știe, poate în acest ritm The Crew 2 nu va avea turnuri care relevă harta de parcă mașina n-ar avea deja GPS.

Această schimbare de filozofie, care va pune un accent mai mare pe calitate și inovație cu siguranță va fi benefică pentru fiecare dintre noi care se așteaptă la jocuri din ce în ce mai bune de la Ubisoft.

[PC Gamer]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response