2 comments

Bandai Namco se redenumeste. Din nou!

by on 23/12/2014
 

Japonezii de la Bandai Namco, fosta Namco Bandai, au anuntat ca-si vor schimba din nou numele companiei – si de data aceasta au ales varianta “Namco Bandai Entertainment”, care va fi folosita incepand cu 1 aprilie 2015. Intr-un comunicat de presa, tradus de Gematsu si preluat de joystiq.com, compania precizeaza: “Aceasta modificare a numelui ne permite sa redefinim anvergura afacerii noastre, ocupandu-ne nu numai de jocuri, ci de intregul areal al divertismentului”. Daca va fi sau nu o zi a pacalelilor, ramane de vazut. Pana una alta, sa nu uitam ca “Warai wa hyakuyaku no chou” (“Rasul este cel mai bun medicament”) sau “Warau kado ni wa fuku kitaru” (“Norocul vine in casele fericite”).

http://japanese.about.com/od/namikosbloglessons/a/lesson58.htm

comments
 
Leave a reply »

 
 • Lucian Amarandei
  23/12/2014 at 18:34

  Sigur nu este o pacaleala acest nume? Pentru ca mi se pare dubios faptul ca tocmai atunci s-au gandit sa schimbe numele companiei.

  Răspunde

 • 23/12/2014 at 21:16

  Articolele care le distribuiti nu apar imediat pe site … de exemplu articolul asta nu apare pe site la fel de probabil o sa apara peste cateva ore. Probabil folositi ceva de chas … pentru wordpress ,

  Răspunde

Leave a Response