ZTE nubia Z11 este oficial
 
 
 
Microsoft invata iar ce inseamna "x"
 
1 comment

Batman: Return to Arkham amanat indefinit

by on 29/06/2016
 

Inca o zi, inca o stire minunata de la WB despre directia in care se indreapta Batman: Return to Arkham, remaster-ul intregii serii Arkham. 

Din pacate este o veste proasta, unul dintre producatorii jocului anuntand pe forum ca titlul va avea parte de o amanare indefinita. 

Postarea facuta de un membru al staff-ului WB se pare ca indica o anulare a datii de 29 iulie, la care jocul urma sa fie lansat, acesta fiind pus pe tusa pentru ceva timp. Este foarte posibil ca WB sa doreasca sa introduca acest nou remaster in viitorul Batman VR, ce este programat in octombrie, dar in acest moment putem doar specula ce doreste sa faca gigantul cu celebra serie.

Pe langa asta, Batman Arkham Knight, ultimul joc din serie, cel putin pe PC a fost un dezastru, inca o amanare nu face decat sa alimenteze ura pe care o mare parte din gameri au inceput sa o nutreasca pentru companie in ultimii ani, fie ca discutam despre un sistem de DRM sau de un joc optimizat cu sapa. Pana atunci, avem totusi jocul celor de la Telltale cu Batman ce urmeaza sa isi faca aparitia in aceasta vara.

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

All Rights Reserved.