7 comments

Battlefield 1 s-a vândut foarte bine

by on 26/10/2016
 

Ultimele două jocuri Battlefield (dacă nu pun la socoteală Battlefield 1BBY) s-au vândut destul de bine, Electronic Arts având mulți bani de câștigat de pe urma lor, însă Battlefield 1 reușit să le întreacă.

Conform cifrelor de vânzări din prima săptămână, jocul a reușit să se vândă pe teritoriul Marii Britanii mai bine decât s-au vândut BF4 și Hardline la un loc în aceeași perioadă. Desigur, s-ar putea argumenta că în săptămâna lansării lumea fugea de BF4 pentru că nu mergea și că am uitat cu toții că Hardline a existat în primul rând.

Totuși, piața Marii Britanii este destul de reprezentativă pentru performanța generală a jocului pe piață… deși, având în vedere subiectul jocului, poate nu are la fel de mult succes în SUA. Oricum, în ciuda campaniei de singleplayer care este cam la fel de dezamăgitoare ca a fiecărui alt Battlefield, jocul oferă măcar o schimbare tematică plăcută pe partea tematicii.

La urma urmei, ce fan al lui Crimson Skies n-ar cumpăra un joc total diferit pentru speranța de-a putea doborî un zepelin cu un avion, în mijlocul unei bătălii masive?

[Overclock 3D]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response