13 comments

Call of Duty Infinite Warfare este gratuit pentru 6 zile

by on 14/12/2016
 

Cel mai recent joc al seriei Call of Duty pare să fi avut ceva probleme grave pe partea de vânzări, deoarece Activision tocmai ce a făcut un anunț neașteptat. Infinite Warfare este gratuit pentru aproape o săptămână întreagă.

Și nu este vorba de modul de multiplayer, ci de toate modurile jocului. Campania, Multiplayer, Zombies, totul poate fi accesat gratuit de pe 15 până pe 20 decembrie. Situația este și mai serioasă decât pare la prima vedere, pentru că nici măcar nu este vorba de un week-end de multiplayer pentru PC. Nu este o încercare de a motiva comunitatea pe PC să mai cheltuiască ceva bani pe Call of Duty, pentru a mări puțin numărul de jucători de pe această platformă. Promoția nici măcar nu este disponibilă pe PC.

Așa că timp de 6 zile veți putea juca Infinite Warfare pe Xbox One și Playstation 4, gratuit, la o lună după ce a fost lansat. Așa ceva nu prea s-a mai întâmplat cu seria Call of Duty până acum, Activision neavând probleme cu motivarea publicului să cumpere jocul anual al seriei. Dar de această dată se pare că publicul țintă a refuzat să mai coopereze, așa că s-au luat măsuri cu adevărat drastice.

[Blue’s News]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response