1 comment

Call of Duty se muta in spatiu

by on 29/03/2016
 

Umbla vestea ca intr-una din zilele astea vom avea un joc din seria Call of Duty care se va petrece in spatiu. Tot au fost mici tentative experimentale, inca de la Modern Warfare 2, iar Ghosts chiar avea un nivel in spatiu, dar anul acesta se pare ca se va face pasul catre frontiera finala.

O sursa din cadrul industriei a oferit cateva informatii despre urmatorul joc din seria Call of Duty. Este o sursa cu ceva credibiltiate, care anterior a mai dezvaluit informatii care s-au dovedit a fi adevarate, precum existenta variantei remasterizate a lui Gears of War.

De aceasta data, sursa numita Shinobi a dezvaluit ca urmatorul Call of Duty nu doar ca se va petrece tot in viitor, dar ca actiunea se va desfasura in spatiu.

Nu exista momentan o confirmare oficiala, dar, din nou, Call of Duty tot merge pe aceasta directie de ani de zile, asa ca anul acesta ar putea sosi in sfarsit in spatiu.

Jocul va fi anuntat la E3 sau cu o saptamana inainte, iar lansarea va fi in luna noiembrie. Nu de alta, dar Call of Duty este de vreo 9 ani cam previzibil. Insa, cine stie, poate acest joc, plasat in spatiu, va schimba paradigma.

[Eurogamer]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response