13 comments

Cât de rezistent la lichid este iPhone 7?

by on 09/09/2016
 

Apple a calmat temerile multor oameni care tind să își scape telefoanele în apă când a dezvăluit că noul iPhone 7 are rezistență la apă. Dar cât de rezistent este acest telefon?

Aparent nu destul încât Apple să aibă încredere în capacitatea sa de a nu se strica în contact cu apa cât să ofere garanție pentru daune produse de lichid.

Conform scrisului foarte mic de pe pagina oficială a dispozitivului, protecția IP67 nu este permanentă. Chiar dacă atunci când este cumpărat, telefonul va fi capabil să reziste scufundat la 1 metru sub apă pentru 30 de minute, această protecție se va degrada cu timpul, la un moment eșuând complet.

Așa că Apple își acoperă de pe acum clauzele, specificând clar că nu va oferi garanție pentru orice fel de defect provocat de infiltrarea de apă în iPhone 7.

Ca urmare, dacă luați unul, nu considerați partea cu „rezistență la apă” ca fiind un soi de provocare, este acolo mai mult pentru ca telefonul să nu fie distrus complet când îl scăpați în chiuvetă de două-trei ori pe an.

[GSM Arena]

comments
 
Leave a reply »

 
 • 09/09/2016 at 13:06

  Deci nu o să poți plânge de foame pe el,

  Răspunde

 • 09/09/2016 at 13:09

  ii probabil vechea chestie cu ii „water-resistent” nu waterproof. Oricum asta-i ca si faza aia cand o zis la IOS update 7 ca daca iti update-uiesti soft-ul ii waterproof si tot o pus bot oamenii. Needless to say, nu ma mir daca incearca unu sa filmeze cu el sub apa si dupaia o sa faca ceva mega-rage video.

  Răspunde

 • 09/09/2016 at 13:09

  Un telefon overpriced, apple si o freaca de fanii inraiti.

  Răspunde

 • 09/09/2016 at 13:24

  Chestia asta cu water resistent.. placa de baza este „unsa” cu o subtanta de o face rezistenta… dar normal cu timpul aceasta subtanta isi pierde din proptietati.. asa ca nu va bazati prea mult pe ea 😉

  Răspunde

 • 09/09/2016 at 13:51

  Doar 2 ore pe zi e rezistent la lichide… Intre 3 si 4 dimineata , cand dormi si nu il poti scapa in wc

  Răspunde

 • 09/09/2016 at 20:03

  Bla bla bla, bla bla, bla bla…bla. Dupa care ne inghesuim la magazine, facem rate, etc.

  Răspunde

 • 10/09/2016 at 06:22

  E o tampenie, o mare mare tampenie…atat iPhone 7 cat si compania Apple in sine….ofera produse over priced care se strica repede. Cum naiba e waterproof dar nu e waterproof? Si eu la S5 am acest „waterproof” dar de un an jumate fac baie cu el si am fost chiar si la mare cu el si n-are nici pe dracu…..are niste protectii extraordinare la apa atat la incarcator cat si la capacul din spate.
  Nu fac reclama Samsung, mi se cam rupe ce telefon aveti sau vreti sa va cumparati dar mi-e sila de chestia asta cu Apple….ooo vai avem telefon nou nout cu un design nou si chestii noi pe care daca le folositi si se strica nu va dam garantie (gen asta cu waterproof). Asa a fost si la iPhone 6 care se indoia ca spaghetele in oala sau iPhone 5 care nu avea semnal ok din cauza antenelor puse gresit. Plm….Apple e o companie facuta sa traga bani pe prosti…..pana si porcaria aia de iTunes te face sa iti pierzi mintile….nu poti avea un transfer PC-telefon ca oamenii normali, au trebuit sa inventeze un software special care ocupa spatiu inutil in computer si da erori la orice file transfer…

  Răspunde

Leave a Response