Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Caterpillar S61 va avea cameră termică și va costa cât un iPhone X

/
/
/

Cunoscuți în general pentru buldozerele sale galbene și camioanele basculante, Caterpillar nu este un străin în industria telefoanelor inteligente. La Mobile World Congress din acest an, compania a anunțat varianta nouă și îmbunătățită a lui S60 din 2016, modelul S61, primul smartphone care va include o cameră termică. Telefonul foarte probabil va actualiza și hardware-ul intern, dar îmbunătățește și camera foto cu imagini termice FLIR.

Camera foto termică S61 prezintă un contrast mai mare al imaginii și un interval de temperatură mai mare, care variază între -21 și 400 de grade Celsius. De asemenea, S61 captează imagini HD din camera de pe spate pentru a îmbunătăți imaginile termice, o îmbunătățire față de imaginile VGA de 640 x 480 ale lui S60.

De asemenea, S61 poate fi folosit și pentru diagnosticarea echipamentelor electronice sau a unei conducte neetanșe în timp real, deși probabil cineva ar putea folosi această funcție și în combinație Facebook Live, fără vreun motiv anume.

Telefonul include și un laser care măsoară lucrurile de până la 33 de metri distanță și un compus organic volatil (Volatile Organic Compound – VOC) care poate detecta calitatea aerului la fiecare 30 de secunde.

Cu un astfel de hardware, este ușor să uiți că S61 este un smartphone. Telefonul este dotat cu un display FHD de 5,2 inch, care funcționează cu mănuși sau mâini ude, cameră pe spate de 16 MP, procesor Snapdragon 630, memorie RAM de 4 GB, spațiu de stocare de 64 GB, extensibil prin slotul pentru card microSD și o baterie de 4.500 mAh.

Impresionant, S61 va veni cu Android Oreo preinstalat. Caterpillar a promis un upgrade la Android P, deși compania nu a menționat când va veni această actualizare.

Ca și în cazul celorlalte telefoane robuste ale companiei Caterpillar, S61 este clasificat la IP68 pentru rezistența la praf și apă. Rating-ul permite telefonului să supraviețuiască în aproape 10 metri de apă timp de până la o oră. Cadrul din aluminiu îndeplinește și standardul MIL Spec 810G, permițând S61 să supraviețuiască căderilor de la aproape 2 metri.

Prețul de 899 de euro poate suprinde multe persoane, deoarece se află pe același teritoriu ca și Pixel 2 XL și iPhone X. Acestea fiind spuse, caracteristicile tehnice ale telefonului sunt destinate pentru un anumit grup de utilizatori care s-ar putea totuși să fie confortabili cu acest preț.

S61 va fi lansat cândva în al doilea trimestru fiscal al lui 2018.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

It is main inner container footer text