17 comments

Chris Metzen părăsește Blizzard

by on 13/09/2016
 

Dacă sunteți un fan al jocurilor Blizzard, în special cele din seria Warcraft și Diablo, atunci cunoașteți numele Chris Metzen. Omul care pentru 23 de ani a uneltit la producția acestor jocuri anunță că pleacă de la companie.

Metzen a declarat că nu are de gând să pornească un alt studiou sau să lucreze la vreo altă companie, pur și simplu se va pensiona. Pe cât de bizar sună că cineva se poate pensiona la 42 de ani, având în vedere că era Senior Vice President la unul din cele mai profitabile studiouri de jocuri din lume, puteți fi siguri că a făcut ceva economii.

Chris Metzen s-a ocupat la Blizzard de un număr mare de lucruri de-a lungul anilor. A dezvoltat poveștile jocurilor Diablo și Warcraft, a determinat stilul grafic a mai multor jocuri Blizzard, iar vocea sa chiar a fost folosită în numeroase jocuri. El a jucat rolul lui unității Marine din Starcraft, a lui Thrall în toate încarnările sale și a multor alte personaje din World of Warcraft.

Cu ocazia plecării sale, Metzen a scris o scrisoare de adio dedicată comunității și studioului, care poate fi citită pe forumul oficial.

[Battle.net]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response