Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Comunitatea World of Warcraft a reactionat la…un sfarc!

/
/
/
/
image

Ieri, intreaga comunitate World of Warcraft a reactionat la…un sfarc. Nu, nu am gresit cuvantul, este vorba de un sfarc pe un render al unui personaj din celebrul MMO. Jur, de luni de zile nu am mai ras cu atata pofta si cu atatea lacrimi. Daca pana acum am ras la buguri din jocuri sau campanii de marketing atat de „destepte” incat erau in egala masura stupide si hilare, acum a sosit timpul celor de la Blizzard sa guste din malitiozitatea monstrului numit Internet.

World of Warcraft a reactionat la un sfarc 2

Popularul MMO Blizzard a primit recent un update grafic, iar ieri compania a dezvaluit modelele de personaje pentru Oameni. Doar ca reactia pe care au starnit-o cei de la Blizzard nu a fost chiar cea asteptata. Majoritatea „iesirilor” au fost la adresa unui sfarc diform. Altii mai putin „pretentiosi” s-au luat de expresiile faciale, zona inghinala, si lista continua! Dupa cum am spus si mai sus am ras cu lacrimi la unele reactii. Asa ca… mai jos aveti cele mai hilare reactii pe care le-am putut gasi pe internet.

sfarc wow 6sfarc wow 7

sfarc wow 9


sfarc wow 8

 

sfarc wow 5


sfarc wow 04

sfarc wow 03

sfarc wow 02

sfarc wow 01 sfarc wow 0

sfarc wow 08

sfarc wow 06

 

sfarc wow 07

 

sfarc wow

sfarc wow 4 sfarc wow 05

 

sfarc wow 3

 

 

 

sfarc wow 1

 

 

 

 

sfarc wow 2

sfarc wow

Iubesc Internetul!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar