162 comments

(Concurs) Castiga un scaun de Gaming AKRACING K7012!!!

by on 11/05/2017
 

(Concurs) Castiga un scaun de Gaming AKRACING K7012!!!

Tot ce trebuie sa faci este sa fi fan al paginii de Facebook Zona IT  si sa dai share, like sau comentariu cu #zonait la postarea concursului. Castigatorul va fi extras in data de 18 Mai 2017. Mai multe specificatii despre scaun puteti gasi aici http://www.pcgarage.ro/scaune-gaming/akracing/k7012-albastru.

Castigatorul este Bogdan Nootts!

 

Cea mai efectiva optiune pe care o pune la dispozitie Akracing persoanelor expuse in fata PC-urilor, fie in timpul lucrului la birou sau in lungile sesiuni de gaming, este un scaun cu un design ergonomic construit cu grija si atentie la detaliu.

Munca de birou pe perioade indelungate solicita multe parti ale corpului, precum coloana,  gatul, umerii, mainile si incheieturile. Modelul K7012, prin designul sau, sporeste confortul si ajuta la mentinerea unei pozitii sanatoase pe durata orelor petrecute la calculator.

Design-ul modelului K7012 adopta forme si idei noi, atat printr-o alura sport, cat si prin constructia sa de calitate. Acestea vor oferi un spor de placere si confort, iar munca sau sesiunile de gaming vor deveni chiar mai eficiente.

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response