231 comments

CONCURS JBL Flip 4! Castiga o boxa portabila bluetooth!

by on 01/06/2017
 

CONCURS JBL Flip 4 ! Castiga o boxa portabila bluetooth!

concurs JBL FLIP 4

Vara asta, bucura-te de muzica oriunde cu boxa JBL FLIP 4! Apreciem un like la pagina de facebook Zona, un share la acest concurs si un comment cu #zonait despre muzica ta preferata. Castigatorul va fi anuntat pe 8 iunie si este rugat sa isi revendice premiul in 48 de ore. In caz contrar, se va realiza o alta extragere. Mult succes!

JBL Flip 4 este o boxa portabila wireless de mici dimensiuni, dar nu va lasati inselati de acest detaliu, deoarece aceasta se aude foarte bine si in plus este rezistenta sub apa. Pe site-ul oficial, boxa se regaseste la un pret de 100$. Flip 4 are sunetul specific JBL, bass puternic, rezistenta mare, autonomie de durata si rezistenta la apa.

Rezistenta la apa este certificata cu IPX7, asadar poate fi scufundata sub apa pana la un metru, asadar este boxa perfecta de luat in vacanta la mare sau sa mergeti cu ea la piscina, astfel nu trebuie sa va faceti griji in privinta stropirii sau chiar scaparii in apa. Boxa poate fi asezata atat orizontal cat si vertical, dar nu recomandam utilizare pe verticala deoarece este obstructionat radiatorul pasiv care ajuta la un bass mai profund. Desi difuzoarele sunt mici, la fel si incinta boxei, basul este suficient de pronuntat, dar acesta nu este reprodus sub 70Hz, asadar nu va asteptati sa dati o petrecere cu aceasta boxa.

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response