1 comment

Counter-Strike Global Offensive primeste un patch de Halloween

by on 24/10/2014
 

Counter-Strike Global Offensive este cu siguranta partea mai „serioasa” a companiei Valve, fiind despre arme si terorism, mai degrabă decât despre ochi gigantici sau vrăjitori. Cu toate acestea, in spiritul Halloween-ului a primit temporar, masti, fantome si gaini zombie. Probabil de asta ne-am mirat cand am aflat ca sobrul Counter-Strike Global Offensive primeste un patch de Halloween

„Fiecare dintre operatorii noștri au decis ca vor să aibă parte de un pic de distracție de Halloween, purtand masti”, explică CS : GO blog. Mastile se inspira din Payday 2 și Team Fortress 2 .

În plus, există o șansă de a va vedea colegii căzuți in lupta ca figuri fantomatice ce vor bântui harta. Și, desigur mai sunt si gainile!  „Pentru prea mult timp, gainile din CS:GO au privit cu mâinile în sân cum frații lor au fost măcelăriți de către soferi!” scrie Valve si de Halloween, nu mai este loc in Iadul Gainilor. „Practic, dacă omori o gaina, ea va învia, dar… verde. Modificările vin ca parte a unui patch mai mare, umplut cu note infricosatoare” precum „am rezolvat problema wallbang-ului prin fereastra inchisa de langa apartamentele Bombsite B”.

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response