16 comments

Cum ar arăta Crysis făcut acum

by on 07/11/2016
 

Pe cât de mult tot a evoluat tehnologia, nu prea avem echivalentul modern al unui Crysis. Un joc a cărui fidelitate grafică să ne dea cu adevărat pe spate, în această eră a lui DirectX 12 și Vulkan. Bine, ar fi Star Citizen, dar mai e ceva timp până când va fi cu adevărat gata.

Așa că între timp, Damian Stempniewski (Senior Light Artist la Crytek) a realizat o imagine menită să ne ofere o mostră din ceea ce ar putea avea de oferit un Crysis modern. Dați click mai jos pentru a vedea scena în toată splendoarea sa.

crysis-new

Această imagine a fost realizată în cea mai recentă variantă a lui CryEngine, folosind pe alocuri chiar resurse din Crysis 1, precum palmierii. Restul resurselor grafice au fost luate de pe Megascans, o bibliotecă masivă unde pot fi găsite elemente grafice scanate din lumea reală, precum cele văzute în minunatul The Vanishing of Ethan Carter.

Conform lui Stempniewski, PC-ul său era să ia foc atunci când a activat tesselletion. Așa că poate tehnologia nu este gata pentru un joc în stare să ofere un astfel de detaliu grafic, dar putem visa.

[DSO Gaming]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response