0 comments

Cum iti alegi cuptorul cu microunde?

by on 24/03/2015
 

Ai nevoie sa-ti incalzesti laptele, sa dezgheti rapid carnea congelata, sa faci repede o pizza? La toate acestea raspunsul este simplu: cumpara un cuptor cu microunde!

Ai deja un cuptor clasic la care vei gati? Iti cumperi cuptorul cu microunde doar pentru a încălzi sau decongela mâncarea? Atunci, un cuptor cu microunde simplu iti este de ajuns.

Daca vrei sa prepari diverse alimente congelate la microunde, atunci neaparat trebuie sa cumperi un cuptor cu microunde cu gratar. De multe ori acestea vin la pachet cu o tava speciala care funcționează ca un acumulator de căldură. Placintele si pizza preparate de dumneavoastra se vor coace ca la bunica pe soba, dar muuult mai repede.

Ca la toate electrocasnicele, marimea conteaza. La microunde, diametrul platanului poate varia intre 27 si 40 cm. Modelele mari permit chiar folosirea de vase mari dreptunghiulare. Perfect daca gatiti pentru o familie numeroasa!

Cele mai noi modele vin si cu optiunea gatirii cu aburi ! Poti gati utilizand un anumit vas termorezistent legume și pește în timp record … fără grăsime. Iti va lua cam zece minute sa gatesti 1 kg de cartofi!

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response