6 comments

Cum va fi vremea? Cele mai bune aplicatii meteo!

by on 24/10/2016
 

Vremea se schimba constant, iar daca vrei sa iesi din casa nu stii cu ce sa te imbraci sau daca trebuie sa iei umbrela cu tine.

Noroc cu tehnologia mobila actuala, care permite o predictie cat mai precisa a vremii, aplicatiile respective bazandu-se pe imagini din sateliti si zeci de radare locale. In lista alaturata am adaugat cateva dintre cele mai bune aplicatii meteo, pe care noi le utilizam.

 

Weather UndergroundAceasta aplicatie este disponibila gratuit pe Android si iOS. Aplicatia are la baza peste 200000 de statii meteo la nivel global, plus cele din satelit, plus posibilitatea de interactiune a utilizatoriilor.

AccuWeather Aceasta este probabil cea mai populara aplicatie pentru vreme, ea fiind preinstalata pe multe telefoane cu Android. Aplicatia este gratuita, si disponibila inclusiv pe iOS.

Google Now – Predictia meteo din Google Now are la baza datele oferite de catre Weather.com. Daca setati corect Google Now, acesta va trimite notificari legate de schimbarea vremii.

WeatherBug – Aplicatia se lauda cu cea mai mare retea de statii meteo profesionale din lume. Aceasta  beneficieaza de 18 harti care arata alerte de fulgere, temperaturi locale, presiunea atmosferica locala, umiditatea, etc… Aplicatia este gratuita.

Voi ce aplicatii meteo recomandati?

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response