10 comments

Cumparaturile direct din China – O alternativa la magazinele din Romania?

by on 08/11/2016
 

Cautam zilele trecute diverse electronice, precum tablete, telefoane si laptopuri, pentru ca se apropie sarbatoriile de iarna, si evident trebuiesc multe cadouri. Initial am intrat pe site-urile din Romania, dar ofertele nu au fost foarte tentante, chiar daca unii au inceput Black Friday, si se lauda cu „super oferte”. Fiindca magazinele de la noi inca nu sunt tentante ca si oferte in acest monent, am decis sa cautam pe site-urile din China, unde am dat peste Gearbest.com.

In acest moment sunt pe site o multime de oferte la telefoane, tablete sau laptopuri, atat de la marci cunoscute precum Lenovo, Xiaomi, Ulefone, Oukitel sau UMI, cat si de la diversi producatorii locali din China, care produc sub forma OEM. Lista cu oferte poate fi gasita aici.  Din aceasta lista preturi tentante am gasit la pret bun Oukitel K10000, pentru 167$ primiti un telefon cu o baterie gigant de 10000mAh, care are si rol de powebank pentru alte telfoane. Oukitel K10000 are suport pentru retele 4G LTE, sistemul de operare este Android 5.1, memoria RAM are o capacitate de 2GB iar pentru stocare sunt disponibili 16GB.

Un alt telefon interesant este Yotaphone 2, acesta are un pret de 136$, iar daca tinem cont ca in 2014 acesta costa 700 Euro, pretul este unul bun, desi apre vechi, telefonul inca se tine bine ca si performanta, iar un review complet facut de noi la momentul aparitiei il puteti gasi aici.

Un telefon haios si interesant, care pote fi folosit ca backup este AIEK Q1, pentru un pret de sub 14$, beneficiati de posibilitatea de a efeectua apeluri cand ramaneti fara baterie la telefonul principal, in plus acesta este foarte subtire si mic incat poate fi transportat in portofel.

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response