0 comments

Cyanogen inlocuieste Gmail-ul cu o aplicatie proprie!

by on 12/03/2015
 

Cyanogen, compania care a creat propria versiune personalizata a Androidului (CyanogenMod), are planuri mari – unul dintre acestea este de a oferi alternative viabile pentru aplicatiile de Android.

Primul pas facut in acest sens a fost de a crea o aplicatie de email, in colaborare cu o firma specializata in acest sens denumita Boxer. Aceasta aplicatie de e-mail se va numi Cyanogen Email powered by Boxer, va inlocui Gmail-ul si va fi inclusa in urmatorul update – Cyanogen OS 12. Integrarea aplicatiei de e-mail include toate functionalitatile premium, si vorbim aici despre suport pentru Exchange, conturi multiple, raspunsuri rapide. Vei putea totodata sa-ti personalizezi interfata, schimband, de exemplu, culoarea LED-ului pentru notificarile de email, pentru fiecare cont in parte, sau selectand o optiune pentru a citi mesajele mai usor.

Update-ul va fi disponibil in urmatoarele saptamani. Cyanogen a avut mereu o pozitie transparenta in ceea ce priveste serviciile Google, afirmand intotdeauna ca acestea… nu ating un nivel ridicat de satisfactie.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response