0 comments

Descent Underground are acum un demo

by on 01/08/2017
 

Descent este un nume ce nu și-a făcut simțită prezența pe piață de multă vreme, deși cu două decenii în urmă redefinea ceea ce lumea înțelegea prin jocuri 3D.

Dacă nu ați avut ocazia să jucați până acum cea mai nouă variantă a seriei, Descent Underground, aveți acum posibilitatea de a o face gratuit. Jocul a primit o variantă demonstrativă, menită să vă ofere o mostră din gameplay-ul componentei de multiplayer, din moment ce Descent încă nu a primit o componentă de singleplayer.

Din păcate, această variantă demonstrativă nu este disponibilă pe Steam, așa cum ar fi avut sens, ci a fost lansată doar pe platforma BrightLocker.

Ce este asta, vă întrebați? O platformă de distribuție pentru jocuri aflate încă în dezvoltare, un soi de Early Access ceva mai explicativ, ce există separat de orice alt serviciu similar. Ca să puteți accesa demo-ul, va trebui să faceți un cont pe această platformă. Așa că dacă nu vreți, probabil nu aveți mult de așteptat până când acest demo va fi lansat și pe Steam, considerând că baza de instalare ar fi mult mai vastă acolo.

Descent Underground mai are mult timp rămas până ce dezvoltarea sa se va încheia.

[Blue’s News]

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response