0 comments

Disputa Taylor Swift vs Spotify: Money, money, money…

by on 14/11/2014
 

Tabara Taylor Swift vine cu o replica dura la adresa declaratiei CEO-ul Spotify, Daniel Ek in care spunea că superstarul putea câștiga peste 6 milioane dolari de la serviciul de streaming în cursul anului viitor, în cazul în care ea nu isi retragea toata muzica. Potrivit lui Scott Borchetta CEO-ul lui Big Machine (label-ul lui Swift), muzica lui Taylor a câștigat doar 496.044 dolari în ultimele 12 luni de la serviciul de streaming Spotify.

Astfel, el a găsit declarația lui Ek greu de crezut, mai ales că Taylor aparent a câștigat mai mult din videoclipurile ei de pe Vevo în aceeasi perioada. Cantareata se presupune ca a primit 2 milioane de dolari la nivel global de la Spotify, cel puțin asta e ceea ce un purtator de cuvant de la compania lui Ek a declarat pentru Time, dar asta nu este suficient pentru a-l convinge pe Borchetta că exista potentialul unui câștig de 6,000,000 de  dolari in acest an.

Se pare că disputa dintre cele două tabere este departe de a fi terminata, dar avand in vedere ca albumul lui Swift „1989” s-a vandut in 1,3 milioane de exemplare doar în prima săptămână, ne îndoim ca lui Swift si echipei sale ii lipseste Spotify!

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response