0 comments

Dragon Age Inquisition are un sistem de editare a personajelor maniacal de minutios!

by on 30/09/2014
 

Intr-un stream via Twitch, creatorii Dragon Age Inquisition au aratat modalitatea de a customiza personajele, un sistem atat de minutios, incat exista o optiune chiar si pentru gene!

In general sunt surprins cand un joc are o categorie inclusiv pentru machiajul pe care il pot aplica pe fata personajului meu. Inquisition are multiple nivele doar pentru ochi – fard de pleoape, tus si rimel. Vreti gene mai lungi? Nu aveti nevoie de L’Oreal… decat daca acesta este numele personajului vostru. Suna a nume de elf pentru mine 🙂 Nu exista o customizare pentru elfi in video, ci doar pentru un barbat uman si o femela Qunari. Adaugati cateva tatuaje faciale (si colorati-le) si niste machiaj si sunteti gata de petrecere! Bine, pentru inceputul unei petreceri. Apoi ajungem la ochi unde ni se arata modul in care poate sa arate geana si abilitatea de a colora atat interiorul cat si exteriorul irisului.

Urmariti videoul de mai jos ca sa vedeti sistemul in actiune si apoi ramaneti pentru niste gamplay al jocului ce trebuie sa apara pe 18 Noiembrie!

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response