4 comments

EA a facut publice toate detaliile cu privinta la Battlefield 1 Multiplayer

by on 22/09/2016
 

Battlefield 1 are ceva surprize pentru cumparatori, jocul urmand sa vina cu 9 harti (intregi), 6 moduri de joc (cam tot alea) la lansare, dintre care unul este un meci de atritie ce poate dura si o ora.

Se pare ca DICE au ceva planuri mari cu acest titlu, posibil si din cauza criticilor pe care le-au primit cu ultimele trei titluri din francize, Battlefield 1 fiind acum jocul care sa aduca seria pe linia de plutire. Pentru ca sa fim seriosi, Battlefield Hardline nu a fost cine stie ce, iar Battlefield 4 inca are proleme pe ici pe colo.

Totusi, Dice au detaliat modurile de joc pe care l-au numit: Conquest, mod pe care il stie deja toata lumea. Rush, aceasi variatie ca si rush-ul original, cu o singura modificare majora, capturarea de puncte iti ofera puncre in kill count. Alaturi de o serie de noi mecanici, precum gasirea unui semnal si distrugerea sau apararea acestuia pentru a apara un punct. Team Deathmatch, modul standard de joc in orice FPS. Domination, similar cu modul Conquest, avand obiective clare. War Pigeons este un mod nou, unde o sa folosesti porumbei calatori asa cum s-au folosit in primul razboi mondial. In principiu este un meci de Quidige, unde echipa ta trebuie sa gaseasca un porumbel undeva pe harta. Operations este modul care dureaza o ora, intinzandu-se pe mai multe harti bazate pe primul razboi mondial.

[Battlefield.com]

 

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response