1 comment

Este oficial: Battlefield ne troleaza!

by on 13/06/2014
 

Este oficial: Battlefield ne troleaza! Sunt aproape sigur ca motorul FrostByte a fost creat de o armata de trolli cu intentia de a face o anumita categorie de gameri sa rada cu lacrimi si pe altii sa urle de nervi. Cine isi mai aduce aminte acest minunat video din Battlefield 3?

Cate amintiri placute! Cate mistouri nesarate! Cati fani care au ras pana la epuizare! Ce zile frumoase! Battlefield 3 a fost o revelatie cand vine vorba de buguri ale motorului grafic, la fel cum Battlefield 4 a fost o revelatie cand vine vorba de buguri in general. Ei bine, a venit randul lui Battlefield Hardline. Si ghici ce bug a revenit? Nu pot sa spun ca as fi prea mirat, dar sper ca si voi sa radeti cu tot atata pofta ca si mine!

comments
 
Leave a reply »

 
  • Calamity Armor
    13/06/2014 at 17:47

    Spre deosebire de COD unde mecanica de joc e similara cu Counter-Strike in sensul ca mape rigide si gameplay liniar in BF avem tancuri, avioane si ce mai tine de forte aeriene si terestre + partea in care poti distruge niste particele din mapa deci este normal sa vezi asemenea buguri .

    Răspunde

Leave a Response