3 comments

Facebook îl omoară pe Mark Zuckerberg din greșeală

by on 14/11/2016
 

Facebook a tot primit acuzații în ultima vreme că ar fi plin de vești false, unele având efecte asupra percepției lumii asupra realității, rețeaua de socializare chiar fiind învinovățită pentru rezultatul alegerilor recente din SUA.

Mark Zuckerberg în sine a declarat că Facebook nu poartă nici un fel de vină și că se depune efort pentru a face serviciul pe cât de corect cu putință. Utilizatorii au la dispoziția lor unelte care permit raportarea tuturor știrilor false. Ce bine, pentru că cea mai recentă știre raportată de Facebook este că Mark Zuckerberg a murit.

Un număr de utilizatori ai rețelei de socializare s-au trezit că pe pagina lor și-a făcut apariția o înștiințare despre moartea acestora. Un mesaj de comemorare este prezent pe pagina lui Zuckerber și a multor altor oameni ghinioniști care au încercat apoi să își asigure prietenii și fanii că încă nu erau morți.

Problema a fost rezolvată, unii utilizatori fiind nevoiți să amintească serviciului de socializare că încă nu erau morți pentru a li se îndepărta statutul de zombie.

[The Register]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response