8 comments

Facebook obliga utilizatorii sa foloseasca aplicatia de mesagerie!

by on 29/07/2014
 

Facebook obliga utilizatorii sa foloseasca aplicatia de mesagerie, stiti voi, Facebook Messenger, aplicatia aia pe care toti spun ca o instaleaza, si cand o fac, o folosesc doar cand apare notificarea in coltul ecranului! Ei bine de acum esti obligat sa o folosesti daca doresti sa mai conversezi de pe platfomele mobile pe Facebook.

Nu putem spune ca ne mira miscarea facuta de Facebook, avand in vedere ca existau deja semne de ceva timp ca Facebook doreste sa separe platforma de mesagerie de cea de social media. Totusi, separarea platformelor este cat se poate de evidenta in acest moment, varianta de iOS de Facebook fiind cea mai diferita din punct de vedere estetic si functional fata de restul versiunilor de pe piata. Mai mult, discutam despre aplicatii de mesagerie mobila pentru iOS, Android si Windows Mobile.

Acest decizie pare sa vina in urma feedback-ului pozitiv din partea utilizatorilor aplicatiei, acestia fiind extrem de incantati de ea (?!). Totusi, sa ai doua aplicatii diferite pentru aceeasi platforma pare redundant, mai ales ca cea existenta este o aplicatie care facea ambele lucruri cu brio. Dar pana la urma, unul este Zuckerberg si a lui e slava si Oculusul! Gandirea analistilor este asadar infailibila, si nimeni nu o sa se supere cand o sa isi incarce telefonul cu inca o aplicatie de la Facebook pe care o foloseste ocazional. Voi ce spuneti? Este o greseala din partea celor de la Facebook sau „un mare pas inainte”?!

comments
 
Leave a reply »

 
 • Guest
  29/07/2014 at 15:10

  pot folosi acest browser la munca pentru a nu a mai apa
  rea in desfasuratorul sefului meu cu ce site-uri vizitez?

  Răspunde

 • Trippz
  29/07/2014 at 16:56

  eu unul nu sunt incantat deloc , am 2 device-uri MTK low-cost iar aplicatia nu este destul de optimizata si pentru ele

  Răspunde

 • Radu Tanker
  29/07/2014 at 18:38

  Pe mine nu m-a afectat deloc. Eu folosesc din totdeauna aplicatia de messenger pentru ca am un Iphone 4 si Facebook-ul ca aplicatie merge execrabil, si cum folosesc foarte mult mesageria chiar ma ajuta. Acuma na, ce sa zic, pe altii poate ca ii incurca din cauza lipsei de memorie, dar cred ca daca intri pe browser o sa poti comunica fara aplicatia instalata.

  Răspunde

 • AddriaNNN
  29/07/2014 at 22:04

  Ar fii un pas inainte daca ar functiona bine „aplicatia” aia

  Răspunde

 • Petru
  29/07/2014 at 22:29

  Ati uitat de Page Manager..

  Răspunde

 • 30/07/2014 at 18:15

  Un mare esec…nu mi se pare normal sa ai 2 aplicatii pentru o singura retea de socializare..vreau sa ma uit la ”noutatile” de pe facebook si sa vb cu cineva in acelasi timp….schima intre cele 2 aplicatii de

  Răspunde

 • Alin
  28/08/2014 at 14:11

  Si totusi, cand instalam aplicatia Messenger, de ce ne cere permisiunea de a accesa SMS-urile, apelurile, microfonul si camerele telefonului? 🙂 Illuminati…

  Răspunde

Leave a Response