1 comment

Far Cry 3 Blood Dragon nu primeste o continuare

by on 12/11/2014
 

Far Cry 3 Blood Dragon este probabil unul dintre cele mai bune spin-off-uri dupa un titlu triple A, fiind vazut de catre fani ca un joc cu un umor aparte si cu o atmosfera unica. Din pacate Ubisoft nu sunt de aceasi parere, omorand orice sansa la o continuare pentru acest titlu.

Far Cry 3 Blood Dragon a reușit sa aduca la viata o lume sumbra, combinand un first-person shooter, o ciudatenie a anilor 1980, si filmele de actiune SF. A fost cu adevărat interesant.

Alex Hutchinson, director creativ Ubisoft Montreal, a răspuns intr-un mod foarte direct la cateva întrebări cu privire la follow up: „Lucrul cel mai misto despre Blood Dragon este că a fost o surpriză”, a spus el. „A fost o utilizare foarte buna a bazei Far Cry 3, și pe deasupra, a avut un soundtrack minunat.” Cu alte cuvinte, draga gamere, pune-ti pofta in cui daca doresti inca un Blood Dragon! Asta este, poate un grup de oameni marinimosi se vor indura si vor moda campania lui Far Cry 4!

comments
 
Leave a reply »

 
  • 12/11/2014 at 19:16

    Sincer sa fiu mai bine cei d la Ubi se concentreaza pe Far Cry 4. Orice alt spin-off ar fi degeaba momentan, mai bine optimizeaza si imbunatatesc experienta din FC4. Dar avand in vedere ca Ubisoft se transforma incetisor in EA si urla dupa verzisori, ne-am putea astepta inclusiv la Far Cry 4 boardgame 🙂

    Răspunde

Leave a Response