Viber vrea toata piata de video call mobila si nu numai
 
 
 
Destiny are unele dintre cele mai ciudate buguri!
 
0 comments

Gears of War pentru Kinect isi face aparitia la ani de zile dupa anulare

by on 13/09/2014
 

Gears of War pentru Kinect isi face aparitia la ani de zile dupa anulare, acesta fiind un joc ce urma sa apara pentru Xbox 360, si a fost anuntat si anulat in mod repetat in decursul a doi ani.

Au existat intai zvonuri cum ca Epic Games lucreaza la o strategie Gears of War pentru Kinect, apoi jocul a fost anuntat oficial, doar pentru a fi omorat in fasa fara prea multe explicatii. Probabil ca cei de la Epic nu au avut atata incredere in proiect, sau cei de la Xbox nu au fost impresionati. Cert este ca din ceea ce am putut vedea in clip-ul video, jocul este un dezastru de proportii, cei de la VGLeaks avand acum un clip de cateva minute in care putem admira gameplay-ul.

Problema este ca, exceptand primul Age of Wonders, Epic nu prea si-a batut capul cu un joc de strategie, iar Gears of War pentru Kinect in varianta RTS arata nu ciudat, ci stramb de-a dreptul. Perspectiva este top down, putand sa iti vezi personajele cum se plimba pe harta din motul capului, iar unele elemente sunt … sa zicem obturate de cameramanul beat care refuza sa schimbe unghiul de vizualizare in unele momente. Daca jocul iesea pe piata, ar fi fost inca un joc de strategie pentru console care dupa cateva luni ajungea in cosul de reduceri fara doar si poate. Pentru cei interesati sa vada abominatia in miscare, link-ul se poate gasi AICI!

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

All Rights Reserved.