18 comments

GeForce GTX 1080 Ti a fost confirmat

by on 19/12/2016
 

Plăcile video sunt pe cale să primească un nou standard de performanță pe segmentul de jocuri, pentru că Nvidia a dezvăluit, neintenționat, că un GeForce GTX 1080 Ti este pe drum.

O listare de pe LinkedIn despre strategia de marketing a companiei indică destul de clar că Nvidia are de gând să ofere acces prioritar la pre-comenzile pentru GeForce 1080 Ti posesorilor generației anterioare, 980 Ti, confirmând astfel existența noii plăci video.

Nu sunt alte informații oferite despre această placă video, deși se cam pot prezice detaliile legate de performanță din configurația lui Titan X(P). Detaliul important de care mai avem nevoie este prețul, unul care de această dată ar putea fi ceva mai mare decât al lui 980 Ti, posibil chiar cu 200 de dolari mai mare. Data de lansare ar trebui să fie în proximitatea seriei Vega de la AMD.

Tot cu această ocazie a fost dezvăluită și existența a ceva numit Club GeForce Elite. Contra unei sume lunare de 10 dolari, cei care se înscriu la acest program vor primi acces la ceva numit „GeForce PC în cloud”, fiind vorba probabil de serviciul de streaming de jocuri al companiei.

Pe lângă asta, clubul GeForce va oferi abonaților acces la jocuri indie exclusive gratuite o dată pe an, skin-uri gratuite în jocuri mari o dată pe lună, acces timpuriu beta pentru conținut Nvidia și reduceri de preț la echipament de gaming.

Vor fi și concursuri săptămânale cu jocuri, monede virtuale pentru micro-tranzacții, accesorii de gaming, chiar și bilete pentru evenimente precum BlizzCon. Recompense similare sunt acordate și celor care participă în mod activ la îmbunătățirea serviciilor Nvidia prin feedback.

[Videocardz]

 

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response