5 comments

Google PhotoScan te lasă să îți digitalizezi fotografiile cu telefonul

by on 16/11/2016
 

Google a lansat o nouă aplicație menită să vină în ajutorul celor care tot vor să își digitalizeze fotografiile vechi, fizice, fără să se bată la cap cu un scanner.

Aplicația se numește PhotoScan și este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS. Nu funcționează prin simpla fotografiere a unei poze, asta ar fi cam ridicol de simplu și probabil n-ar necesita o aplicație dedicată. În schimb, aplicația vă cere să poziționați camera în 4 locații de pe fotografia pe care vreți să o digitalizați. Apoi, folosind o funcție de compunere a imaginii, va realiza o variantă de rezoluție înaltă a fotografiei.

Detalii cum ar fi margini, rotație și toate cele sunt determinate automat de PhotoScan, iar fotografiile pot fi apoi stocate direct în norul Google, de unde pot fi folosite după bunul plac. Procesul de digitalizare este rapid, luând doar câteva secunde.

Așa că dacă vreți să vă stocați fotografiile vechi, făcute pe vremea când dinozaurii călcau pământul și developau film, într-un format digita, aveți PhotoScan pentru a vă ușura munca.

[GSM Arena]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response