4 comments

Google vine in ajutorul utilizatorilor care intampina probleme cu dispozitivele lor: Device Assist pentru Android 5.0 Lollipop

by on 06/12/2014
 

Google a fost nevoit sa lanseze o aplicatie pentru Nexus 6 care ruleaza actualizarea Android 5.0 Lollipop. Tool-ul Device Assist vine in ajutorul Android One, Google Play Edition si terminalelor Nexus.

Este un ghid digital complex, dar si o solutie care ofera „reparatii proactive” la diverse probleme detectate – de exemplu daca luminozitatea ecranului este prea mare, Device Assist o reduce fara sa-i spui tu sa faca asta. Daca folosesti un dispozitiv Google Play Edition sau un Nexus, tool-ul nou lansat iti va oferi suport live de la Google. Ce nu face acest instrument? – El nu rezolva problemele fizice, de tipul ecranelor crapate 🙂 sau chip-uri stricate. In rest, face cam de toate, scrie engadget.com. Chiar te poate scuti de cautarea disperata de solutii pentru eventualele probleme pe care le-ai putea avea cu partea de software. Update-ul Google a fost rezultatul mai multor plangeri facute de utilizatorii Nexus 5 cu Android 5.0 Lollipop. Acestia au raportat o serie de nereguli legate de conectivitatea la retea, autonomia bateriei, incompatibilitatea cu alte aplicatii si altele.

comments
 
Leave a reply »

 
 • Raul
  06/12/2014 at 13:02

  Un pic offtopic, dar sunt curios daca vom avea si noi curand Android One

  Nu fac aici referire la device-urile Nexus.

  Răspunde

  • Marius Ilișoi
   06/12/2014 at 13:42

   Avem Karbon Sparkle pe emag la 550 lei.E adus pe canal oficial

   Răspunde

   • Raul
    06/12/2014 at 13:52

    Mersi, o sa ma uit putin la el, sunt interesat de Android One deoarece am nevoie de un telefon de backup si sunt ideale ca sunt ieftine si o sa aiba o durata de viata buna in privinta software-urilor.

    Răspunde

 • Adrian Ioanci
  07/12/2014 at 21:46

  Doar că aplicația nu este disponibilă în România.

  Răspunde

Leave a Response