0 comments

Halo 2 Anniversary arata…suspect de bine!

by on 28/07/2014
 

Halo 2 a fost probabil cel mai asteptat joc din serie, fanii jucand primul titlu pana la refuz, fiind totusi jocul care „a facut” o consola. Evident, ne referim la Xbox-ul original.

Remastered Cutscenes Get Me Excited For Halo 2 All Over Again

Dupa primul Halo, care a primit un remaster cap coada cu o grafica mult mai buna, gameplay mai finisat si cateva add-on-uri ici si colo, a sosit si timpul pentru Halo 2, acesta fiind „urmatorul la rand” pentru un remake de la zero. Cu aceasta ocazie am primit Halo 2: Anniversary Cinematic Trailer care ma face sa imi aduc aminte de noptile pierdute pe PC in Halo 2, avand alaturi o sleahta de disperati de… Unreal, si tone de Coca Cola (Coca Cola nu este un sponsor al emisiunii si nu este asociata cu Zon@ IT, dar colegul Andrei pe vremea aia nu descoperise cafeaua). 

Acum, la drept vorbind, am experimentat acest joc si pe Xbox si pe PC, si sincer sa fiu chiar mi-ar placea sa vad jocul ruland pe PC potent, dar din pacate acest lucru nu este posibil, Microsoft considerand ca este mai bine ca remake-ul sa fie o exclusivitate pentru consolele detinute de ei. Pacat, ar fi fost un sentiment placut sa te intalnesti cu prietenii si sa retraiesti tineretile intr-un meci. Iar apoi sa iti aduci aminte ca exista un troll in echipa adversa care avea o placere nebuna sa iti lipeasca plasma grenades de armura si sa iti faca un T-bag. Dar…riscurile meseriei! Astept asadar cu nostalgie Halo 2: Anniversary in Noiembrie 2014 pe data de 11!

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response