3 comments

Hochei se întoarce pe PC

by on 13/12/2016
 

Mai țineți minte care a fost ultimul joc de hochei pe care l-ați putut cumpăra pentru PC? 2008. Răspunsul este 2008. De atunci, PC-ul a fost cam sărac în ceea ce privește popularul sport despre gheață, crose și dinți sparți.

Din fericire, asta se va schimba în curând, deoarece V7 Entertainment anunță Old Time Hockey. Un joc la care veți avea ocazia să vă distrați din nou pe gheață, într-un mod în care nu prea puteați în seria NHL.

Acest joc este plasat în anii ’70, când măsurile de siguranță nu erau la fel de sofisticate ca acum, iar bătăile erau la ordinea zilei. Old Time Hockey va reflecta asta, având o mecanică dedicată de snopit în bătaie opoziția. Jocul are implementat până și un mod de control numit „Beer Mode” făcut să permită jucătorilor să se poată distra cu o singură mână în Old Time Hockey.

Jocul va fi disponibil pe PC și console pe la începutul anului viitor. Sigur, nu arată foarte realistic la nivel grafic și nu are vreo licență oficială, dar arată de parcă a fost făcut de oameni care înțeleg esența acestui sport. Oase rupte și dinți sparți.

[PC Gamer]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response