21 comments

iPhone 6 are un defect de fabricație pentru care Apple e dat în judecată

by on 30/08/2016
 

Apple a dat iarăși de probleme, compania fiind dată în judecată pentru ceea ce pare a fi un defect intenționat al telefoanelor iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

Compania este acuzată că încalcă legile din SUA, la nivelul statului California și la cel federal, comițând fraudă, denaturare neglijentă, încălcarea garanției implicite, încălcarea garanției scrise și multe altele.

Ce exact a făcut? În iPhone 6 și iPhone 6 Plus, Apple a decis să schimbe modul în care era atașate procesoarele de control ale ecranului tactil. În loc să fie acoperite de o plăcuță de metal, ca la iPhone 5, sau sudate cu un adeziv, acestea au fost mutate direct pe placa de bază a ecranului tactil și lipite în mod normal, fără protecții suplimentare. Asta a dus la un număr mare de incidente în care procesoarele cu pricina s-au desprins, iar Apple refuzând adesea să repare această problemă fără costuri suplimentare, relipirea fiind un proces ceva mai dificil.

Dacă sunteți interesați să vedeți plângerea, o puteți găsi aici. Avocații care se ocupă de acest caz vor, pe lângă propriu onorariu și compensarea pentru pagubele produse clienților, ca Apple să recunoască defectul și să repare sau să înlocuiască telefoanele iPhone 6 și iPhone 6 Plus care au fost afectate dea această problemă.

[The Register]

 

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response