17 comments

iPhone 7 nu are lentilă de safir, contrar la ceea ce spune Apple

by on 20/09/2016
 

Noul telefon iPhone 7 este destul de robust, ducând lipsă de micile defecte ale unui anume predecesor care tindea să se îndoaie permanent. Există totuși o mică problemă, Apple a mințit când a spus că a folosit o lentilă de safir pentru a proteja camera.

Conform unui test efectuat de youtuber-ul JerryRigEverything, această lentilă nu este făcută din cristal de safir, neavând duritatea în mod normal asociată cu acest material. Este o lentilă rezistentă la zgârieturi, dar în nici un caz făcută din safir.

Apple vinde ambele modele de iPhone 7 destul de clar cu promisiunea că au lentile de acest tip, ceva ce s-ar putea să le dea probleme de ordin juridic atunci când încep să apară clienți supărați din diverse motive.

Dar în rest, telefonul este destul de rezistent, având un ecran capabil să reziste până și la flacăra unei brichete pentru câteva secunde fără să prezinte daune permanente.

Merită totuși menționat că nu ar fi o idee bună să îl îndoiți. Deși nu se va rupe cu ușurință, adezivul care ține sticla pe ecran se va dezlipi, iar astfel va scădea simțitor rezistența sa la lichide.

[GSM Arena]

 

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response