1 comment

LawBreakers nu mai este gratuit

by on 18/03/2016
 

Chiar daca a fost anuntat ca un joc gratuit LawBreakers, cel mai nou proiect al lui Cliff Bleszinski, nu va mai fi unul.

Studioul Bosskey a dezvaluit la GDC cateva schimbari importante pentru LawBreakers, cea mai mare dintre ele fiind ca nu vor mai lansa FPS-ul ca un joc gratuit, ci unul normal, contra cost, exclusiv prin Steam.

Alaturi de aceasta schimbare, au mai facut cateva dezvaluiri referitoare la alte alterari care s-au produs in ultima vreme.

LawBreakers va tinti acum un public matur, fiind un joc mai violent si avand mai putine aspecte comice sau arme supra-dimensionate. De asemenea, au decis sa refaca hartile folosind materiale mai functionale si o paleta de culori diferita, una mai realista.

MapComparison

Ce exact inseamna asta? Considerand ca vorbim de un joc facut de creatorul lui Gears of War, asta inseamna ca totul a devenit gri si marnoiu.

Nu s-a specificat cand va fi disponibil jocul pe Steam. Cat despre decizia de a nu-l mai face gratuit, asta este o consecinta a temerilor pe care le avea publicul, referitoare la tendinta jocurilor gratuite de a deveni Pay2Win.

[Bosskey]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response