0 comments

League of Legends are o aplicatie mobila… nu stim de ce

by on 25/02/2016
 

Daca sunteti un jucator de League of Legends, probabil v-au trecut prin cap cateva idei despre cum ar trebui sa arate o aplicatie mobila dedicata acestui joc.

Cu siguranta v-ati gandit la ceva care sa se conecteze la API-ul jocului, si sa va arate ce ranguri ai inamicii dintr-un meci, ce rune folosesc, poate ce erou ar fi preferat ca un counter impotriva celui ales de inamic. Item builds mai eficiente pentru anumite situatii ar fi o solutie grozava. Stiti voi, lucruri chiar utile.

Eh, Riot continua sa fie Rito si a lansat o aplicatie pentru mobile care indeplineste pe departe cea mai neinteresanta functie cu putinta a lui League of Legends… lista de prieteni.

en_na_mobile_article (1)

Da, League Friends poate fi acum descarcat, gratuit, pe Android si iOS, oferindu-va posibilitatea de-a folosi trimite mesaje celor din lista voastra de prieteni si chiar de a primi notificari atunci cand cineva vrea sa te invite intr-un joc.

In alte cuvinte, are functii pe care nici un jucator serios de League of Legends nu le va folosi vreodata. Daca vrei sa vorbesti cu prietenii tai despre joc, ai multe alte optiuni de a face asta… cum ar fi chat-ul care este deja in joc. Daca vrei sa primesti notificari de prieteni ca sa vii la un meci de League of Legends cand esti la munca si nu poti juca… ei, bine, pentru asta nu era inca o solutie, dar Riot a creat una.

Cel putin au promis ca mai multe functii vor fi adaugate pe parcursul anului. Poate unele care nu sunt groaznice.

[Riot]

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response