11 comments

League of Legends primește un mod de antrenament

by on 17/10/2016
 

Dacă simțiți o scădere bruscă a temperaturii, vă asigur că nu este de la venirea toamnei, ci de la anunțul că League of Legends va primi un mod de antrenament.

Riot, compania care a declarat că League of Legends nu are nevoie de un mod de antrenament și că asta ar fi complet împotriva ideii de bază a jocului, anunță ceva care este complet împotriva jocului. Cel mai popular MOBA din lume va permite în curând jucătorilor să își lustruiască abilitățile fără a mai fi înjurați de alți jucători.

Mai important de atât, nu vor mai trebui să aștepte zeci de minute pentru a se antrena de trei ori cu ultimata. Modul de antrenament permite setarea nivelului, resetarea timpului de cooldown, atribuire unei cantități infinite de aur, activarea sau dezactivarea inamicilor și… în esență dacă ați jucat Heroes of the Storm știți ce mod de antrenament va avea League of Legends.

Riot nu are de gând să ofere ceva mai mult de atât. Nu ar trebui să vă așteptați la implementarea unei funcții de multiplayer ca să permită unei echipe întregi să se antreneze. Asta ar necesita efort și dorința de-a îmbunătăți jocul, nu doar setea după acea satisfacție de-a vedea cum un jucător care a luat o pauză un an de zile nu mai știe nici măcar ce mai face main-ul său acum.

Dezvoltarea acestei unelte de antrenament abia acum a început, așa că va mai trece o vreme până când va fi implementată.

[PC Gamer]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response