5 comments

MacBook Pro poate rula Doom… pe Touch bar

by on 22/11/2016
 

De ani de zile tot există o glumă… gaming-ul pe un Mac. Este, uneori, o exagerare, dar noul MacBook Pro schimbă complet situația.

S-ar putea spune chiar că dublează capacitatea de gaming a platformei, deoarece permite rularea a două jocuri simultan! Și nu în modul în care v-ați aștepta. Un dezvoltator numit Adam Bell a realizat o demonstrație a inevitabilului, Doom rulând pe Touch bar-ul unui MacBook Pro.

Jocul pare a fi prefect jucabil, doar că are o mică problemă. Bara tactilă, deși are un ecran perfect funcțional, este făcut să ofere o rezoluție orizontală mare și una verticală extrem de mică. Rezoluția este de 2170×60, așa că imaginea este comprimată. Din fericire, Doom nu este tocmai genul de joc la care finețea detaliului este foarte importantă, așa că elementele importante din decor și inamicii se pot observa cu ușurință.

Mai merită menționat că Doom nu funcționează pe procesorul Intel al acestui laptop, ci pe procesorul Apple T1 făcut să opereze bara tactilă cu pricina. Faptul că a reușit să facă bara să afișeze ceva ce nu este tocmai în specificațiile Apple este un semn bun, înseamnă că funcționalitatea sa nu va fi limitată doar la anumite aplicații, ci poate fi extinsă după placul dezvoltatorilor și a utilizatorilor.

[Apple Insider]

 

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response