15 comments

Microsoft forteaza clientii sa redescarce un joc de 53 de GB

by on 06/01/2017
 

Jucatorii de Forza Horizon de pe PC au primit mai mult decat se asteptau. Cand Microsft si Playground Studios au postat update-ul cu masinile pentru luna ianuarie, a fost, pentru scurt timp posibila accesarea unei versiuni gresite a jocului, probabil un nou build de la developeri.

Acest incident s-a tradus practic prin redownload-ul intregului joc – cca 53 de GB, dar a creat probleme si cu salvarile din cadrul jocului. Daca iti creai un profil nou in aceasta versiune, nu putea fi accesat din nici o alta.

Intre timp, echipa Forza a dat roll-back la build-ul anterior si lucreaza la un update corect. Daca v-ati pastrat profilele din versiunile anterioare, nu ar trebui sa aveti problem cu ele, chiar daca le-ati activat in varianta gresita a jocului. Va asteapta, chiar si asa niste dureri de cap, pentru ca va trebui sa reinstalati jocul pentru a reveni la normal.

Este clar ca luna aceasta nu veti prea avea motive de bucurie, in special daca aveti limitari de trafic impuse de provider-ul vostru de internet.

Exista, totusi si o veste buna pentru jucatori. Acest release le-a tradat intentia de a introduce in joc in viitorul apropiat, printr-un add-on modele de Porsche ce includ totul de la emblematicul 550 Spyder la Cayman GTS.

[Eurogamer]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response