15 comments

Microsoft ramburseaza clientii care au facut prostia sa cumpere Call of Duty: Infinite Warfare PC

by on 08/11/2016
 

Lansarea lui Call of Duty: Infinite Warfare pe PC a fost incununata de „cateava” probleme! Cum ar fi lipsa de jucatori online, in ciuda faptului ca anul acesta Call of Duty a fost disponibil atat de Steam, cat si pe Windows Store. O lectie pe care Activision nu a invatat-o de pe vremea Live-ului, unde multe titluri CoD de PC au facut cumparatori sa isi piarda mintile. Tine minte cineva World at War si instalarea si conexiunea problematica la serviciile Games for Windows Live?

Cumparatorii care au ales sa faca greseala sa achizitioneze jocul pe Windows Store s-au trezit din pacate cu o surpriza neplacuta. Mai exact, o decizie geniala a fost luata, acestia concluzionand ca este o idee super buna sa limiteze jucatorii doar la ecosistemul Windows Store, fiind imposibil sa joci cu alti playeri de pe Steam de exemplu. De ce? Pentru ca in nemarginita lor genialitate, s-au gandit ca este o idee buna sa segregheze comunitatea de PC si mai mult, poate la anu nu mai cumpara nici dracu jocul.

Se pare ca Activision a luat decizia de a separa Steam si Windows Store, lucru care a scos din sarite jucatorii, care evident nu puteau sa se joace cu amicii de pe PC care si-au cumparat jocul pe platforma celor de la Valve. Concluzie… lobby-uri goale! Motiv pentru care cumparatorii s-au intors pe platforma celor de la Microsoft si s-au decis sa isi ceara banii inapoi.

Nu este doar o decizie idioata, dar pur si simplu segmenteaza si mai mult comunitatea de PC, care, la drept vorbind, este destul de mica. In acest moment Farming Fucking Simulator depaseste in numarul de jucatori PC ultimul Call of Duty. Este jenant pe putin spus.

farm-vs-cod

Ce a fost in capul celor de la Activision sinceri sa fim nu stim, dar Microsoft s-au absolvit de orice vina intr-o singura declaratie, implicand faptul ca decizia a fost a publisher-ului de a taia comunitatea de PC in doua. Pentru ca de ce nu…

[Motherboard]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response