3 comments

Motive pentru care sa cumperi un Samsung Galaxy S7

by on 07/03/2016
 

Samsung Galaxy S7 a fost unul dintre cele mai asteptate telefoane de la MWC 2016. Dupa cum era de asteptat, Samsung a incercat sa aduca pe piata un telefon imbunatatit, in comparatie cu generatia anterioara. Desi se aseamana cu generatia anterioara, aceste este totusi diferit, iar pentru cei care sunt in cautare unui telefon nou sau care doresc un upgrade de la Galaxy S6, am compus o lista cu motivele pentru care ai putea sa alegi Galaxy S7 in locul altui telefon.

1.Camera 

Camera este cel mai probabil primul lucru la care se uita foarte multi cumparatori inainte de achizitia unui telefon. Samsung a integrat in Galaxy S7 cea mai buna camera de pana acum. Aceasta foloseste un senzor Sony de 12MP care se descurca excelent in conditii de lumina scazuta, asadar pozele pe timp de noapte arata vor arata foarte bine.

2.Bateria

Desi telefonul este subtire, acesta vine echipat cu o baterie de 3000mAh, iar datorita eficientei procesorului si a sistemului de operare Android 6.0, autonomia va fi in jur de doua zile.

3.Performanta cat cuprinde!

Desi Sasmung Galaxy S7 vine in doua variante, una cu procesor Exynos si alta cu Snapdragon, ambele optiuni sunt foarte performante. In plus acestea vin echipate cu 4GB RAM. Samsung sustine ca S7 are un procesor cu 30% mai rapid deca Galaxy S6, in timp ce procesorul grafic este mai rapid cu 64%. Pe scurt Samsung Galaxy S7 rupe tot!

4.Slot pentru card

Samsung Galaxy S7 vine in varianta cu 32GB sau 64GB pentru stocare, dar pentru multi utilizatori acest spatiu este considerat mic, asadar Smasung a aascultat cererea publicului si au reintrodus slotul pentru card. Acum va puteti bucura de mai mult spatiu pentru stocarea pozelor si a clipurilor 4K, telefonul suportand carduri de maxim 200GB.

Acesta sunt lucrurile care ne-au atras atentia asupra lui Galaxy S7 in timp ce il testa, si evident sunt cateva motive pentru care am cumpara acest telefon in locul altuia. Voi ce motive ati avea sa cumparati acest telefon?

Samsung Galaxy S7 Hands On

Samsung Galaxy S7 Hands On

[Samsung]

comments
 
Leave a reply »

 
  • cris4co
    08/03/2016 at 01:56

    pe langa cele enumerate de voi,pe mine chiar ma bucura ca acum Samsung este protejat de apa si praf,camera foto este introdusa mai bine in carcasa,ea vine cu functii noi precum panorame cu obiecte in miscare,ecranul este always On,antenele de net sunt mai bune deci viteza net mai mare,iar la anul voi putea instala Android N…si mai sunt motive.Voi cumpara Samsung S7 Edge 64Gb auriu…

    Răspunde

Leave a Response