1 comment

Motorola, detinuta acum oficial de catre Lenovo

by on 31/10/2014
 

Banii au fost livrati, contractele semnate si totul impachetat cu funda, ceea ce inseamna ca Lenovo a cumparat Motorola „cu acte”, in sfarsit. Acest lucru aduce firma Lenovo pe locul al treilea ca producator de smartphone-uri in lume , iar compania chineză a reiterat decizia de a nu se amesteca in „bucataria” americanilor, asa incat Motorola va ramane cu sediul la Chicago, iar CEO Rick Osterloh isi va pastra pozitia.

Ce se va schimba, este faptul că Motorola va putea acum să-și vândă dispozitivele în Asia și Europa prin reprezentatii Lenovo, avand astfel potentialul de a-si tine „promisiunea” de a vinde 100 de milioane de smartphone-uri și tablete pe an. Perechea s-a angajat să restabilieasca profitabilitatea Motorola până la jumătatea anului 2016, ceea ce pare plauzibil la numarul mare de dispozitive produse de companie, printre care si cateva de mare succes: Nexus 6, Droid Turbo sau Moto360 .

comments
 
Leave a reply »

 
  • Marco
    01/11/2014 at 10:06

    Motorola chiar erau telefoane bune, dar au avut din pacate acelasi declin ca Nokia un alt gigant al telefoanelor, din fericire vor ramane tot Motorola

    Răspunde

Leave a Response