11 comments

Netflix suportă acum 4K pe Windows 10

by on 22/11/2016
 

O veste bună pentru cei care vor să vadă în detaliu complet conținutul de pe Netflix, puteți face asta acum și pe PC, folosind Windows 10.

Serviciul nu era disponibil în acest detaliu pe PC până acum, aparent pentru că Netflix se temea de piraterie a conținutului în 4K. Compania s-a răzgândit recent, permițând celor care au abonamentul de nivel maxim să facă în sfârșit streaming în format Ultra HD… cu cea limitări.

Cerințele de sistem specificate de Netflix pentru rularea de conținut în 4K sunt destul de stricte, fiind necesare Windows 10, cu browser-ul web Microsoft Edge, și un procesor Intel Kaby Lake. Partea de Kaby s-ar crede că este valabilă doar pentru PC-urile de tipul 2-in-1, care nu dispun de accelerare grafică dedicată. Nu de alta, dar nu există procesoare Kaby Lake pentru desktop. Anunțul, care a fost publicat de către Microsoft, era destul de vag în această privință.

Momentan oricum nu aveți la dispoziție prea mult conținut în 4K pe Netflix și aveți nevoie de o conexiune stabilă e 25Mb/s cu serverele serviciului.

[Engadget]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response