29 comments

No Man’s Sky are probleme pe PC

by on 13/08/2016
 

Aviz celor care vor să cumpere acum No Man’s Sky, în varianta de PC. Jocul are o serie de probleme de performanță, chiar și pe sisteme foarte puternice.

Problemele nu apar pe toate configurațiile, așa că există o șansă că veți fi unul dintre cei norocoși care îl pot rula fără probleme. Dar o parte foarte mare din jucători, suficienți cât să lase jocul cu o recepție mixtă pe Steam, au întâlnit dificultăți în rularea jocului.

Forumurile de Steam și de pe Reddit ale jocului sunt momentan pline cu oameni care ori se plâng că No Man’s Sky nu merge cum trebuie, ori încearcă să găsească soluții pentru a-l face jucabil. Momentan nu doar că are probleme cu numărul de cadre pe secundă pe sisteme echipate cu procesoare din seria Enthusiast de la Intel și cu GeForce 1080, dar are și probleme de blocare periodică, în care târăște după el întreg sistemul. Alții s-au trezit că nici măcar nu pot rula jocul, deoarece nu au procesoare care nu suport SSE 4.1 sau că în mod misterios plăci video de ultima generație nu suportă OpenGL 4.5.

Cei de la Hello Games vor avea câteva zile neplăcute în fața lor, fiind nevoiți să repare problemele de compatibilitate. O fază de testare beta sau poate trimiterea de exemplare de review presei probabil ar fi ajutat la prevenirea acestei situații, dar atunci era riscul ca misterul din jurul jocului, și în consecință hype-ul, să nu fie la fel de mare. Jocul s-a dovedit a fi un succes imens, seara trecută mai bine de 200 de mii de oameni încercând să îl acceseze pe Steam. În acest moment este al treilea cel mai jucat titlu de pe Steam.

Cert este că Hello Games momentan înoată în bani, așa că într-un viitor update poate chiar vor implementa multiplayer.

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response