7 comments

Noul iPhone ar putea avea un procesor făcut pe 7 nanometri

by on 10/10/2016
 

iPhone 7 are în acest moment două avantaje față de competiție, faptul că nu explodează și un chipset foarte competent. Iar modelul de anul viitor ar putea face un salt sesizabil în această privință.

Conform veștilor care zburdă acum pe câmpiile internetului, evitând pe moment puștile încărcate cu adevăr, chipset-ul care va fi folosit de iPhone 7S (sau 8) va fi construit pe procesul de 7 nanometri. Această concluzie vine de la progresul pe care l-a făcut recent TSMC la tehnologia de fabricație, ce i-ar permite să producă semiconductoare pe 7 nanometri de la începutul lui 2017. Ca urmare, s-a presupus că din moment ce Apple va continua să folosească uzinele TSMC pentru construirea acestui chipset, atunci noua generație de iPhone va avea un procesor făcut pe 7 nanometri.

Poate că nu vi se pare a fi ceva important, dar generația actuală este făcută pe 16 nanometri. În efect, Apple va sări peste o generație de procesoare. Asta va duce la un spor destul de sesizabil în ceea ce privește performanța și eficiența. Desigur, vestea s-ar putea dovedi a fi falsă.

[WCCFTech]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response